موضوع : شیر مقدمه : ترکیبات طبیعی شیر : آب بخش عمده شیر را تشکیل می دهد 87درصد آب و بقیه مواد شیر اعم از چربی 5/3 -4درصد پروتئین 5/3 درصد لاکتوز یا قند شیر 7/4 درصد املاح 8/0 درصد و ویتامین ها می باشند ارزش غذای هریک از مواد مغزی متفاوت است محققین معتقدند مصرف یک لیوان شیر می تواند نیازتغذیه ای زیر را در بالغین بر آورده سازد . تعداد صفحات :25 .




الان بخر تحویل بگیر شیر ,درصد ,آب ,مواد ,معتقدند ,مصرف ,5 3 ,محققین معتقدند ,است محققین ,متفاوت است ,معتقدند مصرفمنبع

پرسشنامه رضایت شغلی

بسته طلایی محتواونرم افزارهای آموزشی وتستی دوم دبستان

مقاله ای در مورد فناوری اطلاعات (IT)

بررسی موانع استقرار سیستم آمار های دولت ( GFS )

شیر

پاورپوینت کامل زراعت سیب زمینی 69 اسلاید

تحقیق روش مشاهده

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه معرفی اجناس ارزان blacknight کانون تبلیغات آوا تنور سنتی بیمه عمر پاسارگاد خرید طرح لایه باز PcMod غرور panasonic24 ساراول