اهميت گوشت طيور در تغذيه انسان

گوشت طيور به عنوان يك منبع غني پروتئين در سال هاي اخير به طور وسيعي در تغذيه انسان در دنيا و در كشور ما مورد استفاده قرار گرفته است به طوري كه در بعضي از كشورها كه از نظر شرايط طبيعي و كمبود مرتع دچار مضيقه هستند گوشت طيور به سرعت جانشين گوشت دام هاي ديگر شده است.

ارزش غذايي گوشت مرغ: مي دانيم كه منظور اصلي استفاده از گوشت در جيره هاي غذايي انسان تامين پروتئين مورد نياز بدن است.

.




الان بخر تحویل بگیر گوشت ,طيور ,كه ,غذايي ,پروتئين ,پرورش ,پرورش طیور ,طيور به ,گوشت طيور ,در تغذيه ,50 اسلایدمنبع

پرسشنامه رضایت شغلی

بسته طلایی محتواونرم افزارهای آموزشی وتستی دوم دبستان

مقاله ای در مورد فناوری اطلاعات (IT)

بررسی موانع استقرار سیستم آمار های دولت ( GFS )

شیر

پاورپوینت کامل زراعت سیب زمینی 69 اسلاید

تحقیق روش مشاهده

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

Dasart سفارش اینترنتی تخت دو نفره تفریحات سالم عرشه فولادی ابتکاربنا فروشگاه پرشین ورزش کارانه فروشگاه اینترنتی خدمات دارالترجمه ها خرید آنلاین لاستیک میشلن تخفیف دونی